Hulp bij WinGPS, wie, wat, waar, hoe en wat kost het?Wie ben ik?
Mijn naam is Aart Korstjens, ik ben 70 jaar, al ruim 40 jaar zeiler en sinds jaren een enthousiaste gebruiker van WinGPS. Ik ben ook de maker/auteur van de nieuwe Help files die Stentec sinds de zomer 2014 gebruikt voor zijn WinGPS software. Ik ben gepensioneerd en op afspraak ook overdag beschikbaar. Ik ben onafhankelijk adviseur en dus niet in dienst van Stentec.

Wat voor hulp heb je nodig?
• Hulp bij installatie, activeren of her-installatie van de software voor WinGPS
• Hulp bij installatie en activeren van kaarten voor WinGPS (DKW Manager)
• Hulp bij het gebruiken van WinGPS Lite, WinGPS Navigator, WinGPS Pro of WinGPS Voyager. Elke versie heeft zo zijn eigen "toeters en bellen", haal er uit wat er in zit!
• Hulp bij het zelf maken van kaarten (DKW Builder)

Waar kan ik je helpen?
Zelf woon ik in Oosterhout (bij Breda) en ik kan je helpen bij mij thuis of bij jou thuis. Voor hulp op een laptop kan je dus kiezen, voor hulp op een desktop zal dat eigenlijk altijd wel bij jou thuis moeten zijn. In dat geval reken ik de reiskosten/afstanden conform de ANWB routeplanner. Reistijd is natuurlijk ook tijd maar daarvoor reken ik een ander tarief dan het “les”-tarief. (zie hieronder)
Ik ben inzetbaar in Zeeland, Brabant en Limburg. En omdat Oosterhout slechts ± 60 kilometer van Antwerpen af ligt doe ik een groot stuk van Vlaanderen daar ook maar bij.

Hoe gaan we het doen?
Je kunt zelf de locatie kiezen. Bij jou thuis, bij mij thuis of ergens halverwege in een leuk cafeetje aan een haven bijvoorbeeld. Je kunt alleen komen of samen met maximaal één persoon extra. Mijn methode is duidelijk gericht op 1 op 1. Individueel gaat vele malen sneller dan klassikaal omdat ik dan dingen die jij al weet over kan slaan. Het hangt uiteraard af van de soort hulp die je nodig hebt, maar normaal gesproken hebben we aan 1,5 á 2 uren genoeg.
Let op. Vergeet niet dat je behalve je laptop óók je muis, GPS-muis en laptop-oplader mee moet nemen. En natuurlijk eventuele CD’s met de WinGPS-software en kaarten inclusief licentienummers. Heb je al een Stentec account? Zorg dan dat je de gegevens bij de hand hebt.


Wat kost het?
• Mijn “les”-tarief is € 25,00 voor het eerste uur. Dat is tevens het minimum tarief. Voor elk volgend halve uur (of gedeelte daarvan) komt daar € 7,50 bij.
• Kilometervergoeding is € 0,25 per gereden kilometer.
• Reistijdvergoeding is € 2,50 per half uur (of gedeelte daarvan).

Ik doe dit gewoon omdat ik het leuk vind om te doen. Gewoon van privé persoon naar privé persoon. Betaling zonder faktuur en zonder BTW uitsluitend contant aan het einde van de les.

Aart Korstjens
info *apestaartje* aartkorstjens.nl
WinGPS™ is een merk van Stentec Software B.V.Heeg